C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Zikrullah
Aug 27, 2013 • 8:58 AM • 0 comments
Assalamualaikum .. saat Fathia mula mendekatkan diri pada yang Esa apabila aku tersedar betapa besarnya kekuasaan Allah . Mungkin semua kawan2 Fathia pelik la dengan perubahan Fathia yang agak drastik , mungkin Allah masih mahu Fathia terus beriman dan beramal kepada-Nya . Fathia mencuba sedikit demi sedikit , bermula dengan niat .. selepas tu Fathia cuba dengan pemakaian ( memakai handsocks apabila ke sekolah) . Then tudung agak labuh .. kelakar bagi dieorang .. seriusly seronok bila kita lebih ke arah kebaikan . Mungkin HOT tu penting tetapi bagi Fathia HOT di mata Allah lebih . Kalau boleh masa yang ada kita perlu mengisi dengan zikir-zikir ataupun bagi Fathia membaca info-info keagamaan yang berada dilaman sosial exmple : Twitter , Facebook and Blog . Bagi mereka yang tak suka IT sangat ni layan la ceramah ustaz , biasanya ustaz sekola Fathia akan bagi ceramah lepas sembahyang Zohor . Fathia jarang stay sekola jadi jarang la dengar ceramah ustaz . Biasanya apa-apa yang Fathia tidak faham ustazah -ustazah jadi mangsa . Disebabkan Fathia ni jenis yang kepoh , kadang-kadang dieorang fade-up nak layan . HAHA . Okay , Fathia suka baca twitter Islamiah ( sebab Fathia banyak follow twitter yg twitmuslim) , Fathia suka bahaskan dengan kawan pengawas Fathia iaitu Aliahni Azman ( kebiasaannya Fathia menang XD) Fathia memang akan pekakkan telinga jika ada hamba Allah yang sering mempertikaikan apa yang Fathia pakai , yela sekarang tudung da labuh .. LABUH ? Fathia rasa tu tudung tak labuh .. Fathia tak boleh terima dengan fesyen hijab yang semakin melampau . Sunggul yang seperti UNTA .. diulangi U N T A . Allah hu Akbar ! ada yang seperti ahli gereja .. Ya Allah .. Baju yang ____ tak boleh nak ulas .. Seram sangat . Dulu zaman Fathia Jahiliah memang tidak dinafikan Fathia pernah memakai . tetapi Fathia sedar , Hak aurat kaun hawa hnya untuk kaum Adam yang sah ... 

Malam sudah semakin larut , Ana memohon jika ada tersalah kata or tersinggung . Ampun dri hujung rambut . Wassalamualaikum w.b.t... Syukran jazilan :)


PASTFUTURE
THE OWNER WHO SUPER CUTE~
Hey yow .. opss Assalamualaikum for muslim, so well hmm welcome . sorry but I'm kinda shy gurl ~ sometimes not but whatever . I just wanna say HAI then smile :)

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Islam dalam konsep Tasawwur Islam
  • Warkah buat dirimu , wahai sahabat :)
  • Cinta :)
  • ayat-ayat yg romantis...meyh...♥ (part ONE)